Όροι χρήσης


Όροι χρήσης και συναλλαγών

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα: www.viomtron.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Πληροφορίες & Φωτογραφίες προϊόντων

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το “www.viomtron.gr”. Επιπλέον, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι περιγραφές των προϊόντων, προέρχονται από τις πληροφορίες που παρέχουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές των προϊόντων και το “www.viomtron.gr” απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους. Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει τον εξονυχιστικό και ουσιαστικό έλεγχο από εμάς σε όλες τις πληροφορίες που σας προσφέρουμε.

Τιμές προϊόντων

Το “www.viomtron.gr” επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της ιστοσελίδας του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.
Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ και δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα και οι τρόποι αποστολής υπάρχουν αναλυτικά αν επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή.