Τρόποι Αποστολής


Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 4929853 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Παραλαβή από την εταιρεία μας

Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας από την εταιρεία μας, γίνεται 1 εργάσιμη ημέρα μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας στη Διεύθυνση: ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ 16 & ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ) Τ.Κ. 19300 – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Ελλάδα.
Βρείτε μας στο χάρτηΑποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών της επιλογής σας

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Οι αποστολές των προϊόντων σας για όλη την Ελλάδα Εκτός Αττικής παραδίδονται από εμάς ΔΩΡΕΑΝ στο πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε.
Η παράδοση των προϊόντων Εκτός Αττικής θα γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας στο πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας σας (με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα).
Θα πρέπει να σημειώσετε ότι ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το εκάστοτε Πρακτορείο Εθνικών Μεταφορών που συνεργάζεστε και μας έχετε υποδείξει. Συνήθως ποικίλει από 1 έως 4 ημέρες ανάλογα με την περιοχή παράδοσης και την ταχύτητα του Πρακτορείου.

Αποστολή με Courier

Θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς για το κόστος της αποστολής.