Τρόποι Πληρωμής


Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

 1. Αντικαταβολή

  Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν.

  Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 4172/2013 άρθρο 23 § B «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας , με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των  500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό.

 2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Η Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας και η εξόφληση γίνεται με μετρητά (αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας) στους κάτωθι τραπεζικούς Λογαριασμούς.

  Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημά μας με την επιλογή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό θα πρέπει να εξοφλούνται άμεσα (εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της καταχώρησης της παραγγελίας σας, με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα) για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής των εμπορευμάτων σας. Σε περίπτωση που δεν γίνει κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία σας αυτόματα θα Ακυρώνεται.