Η Εταιρεία μας 

Η εταιρία Viomtron είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Από το 1975 σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και υλοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Έκτοτε συνεργαζόμαστε με εταιρίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναπτυξιακή τους δραστηριότητα.
Από γενιά σε γενιά έχουμε συσσωρεύσει γνώσεις και εμπειρία σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές κατασκευές. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων και της δουλειάς μας, καθιέρωσαν την εταιρία αξιόπιστη στην ελληνική αγορά με ειδικότητα στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς διαχείρισης απορριμμάτων σε δήμους και κοινότητες.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την κατασκευαστική εμπειρία ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας.
Όλα αυτά μαζί με την πολυετή πείρα μας, τη σωστή μελέτη και την προσπάθεια μας, έχουν γίνει οι βάσεις για την παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και τη ανταγωνιστικότητα της τιμής με πρώτο και κύριο στόχο ΕΣΑΣ.